Planning en organisatie Bulgarije

Ook de datum en locatie voor het project in Bulgarije is bekend! Van 16 t/m 29 juli zullen wij wederom de groepen kinderen (met en zonder beperking) bezoeken in Dupnitsa. We hebben al gehoord dat de kinderen uitkijken naar onze komst!
Wegens de emigratie van Karin (organisator Bulgarije) naar Noorwegen, zullen de nieuwe vrijwilligers voor Bulgarije in Noorwegen geworven worden. Reden hiervoor is dat we graag vrijwilligers persoonlijk werven en dat de vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten tijdens de voorbereidingsbijeenkomsten voorafgaand aan het project. Daarnaast hopen we onze inzet voor de kinderen ook in Noorwegen onder de aandacht te brengen en de Noren net zo enthousiast te maken als jullie! 🙂
Wil je mee vanuit Nederland of België? Er is nog plek in het team van Roemenië! Zij gaan van 23 juli tot 3 augustus.