Deelnemers Bulgarije 2017

De enthousiaste deelnemers van het project in Bulgarije zijn:

Karin van Trijp

Karin is 26 jaar en inmiddels een vertrouwd gezicht bij het project van Bulgarije. Zij gaat dit jaar voor de zesde keer mee en kijkt er dan ook naar uit om samen met Christine en Sandra de kinderen een onvergetelijke vakantie te geven! “Ik ben erg benieuwd hoe het dit jaar zal zijn. We gaan voor het eerst naar het tehuis in Dupnitsa en we zullen op 2 locaties actief zijn. Bij de ene locatie wonen kinderen zonder beperking en bij de andere locatie wonen kinderen met een beperking. Ieder jaar is het weer een feest als we iedereen aan het lachen kunnen maken en een blijvende herinnering kunnen geven. Ik kijk er dan ook naar uit om weer te vertrekken!”

Sandra van Veldhuizen

Ik ben Sandra en ben 25 lentes jong. Ik ben pedagoog in spe en heb veel ervaring met kinderen opgedaan tijdens meerdere stages. Mijn krachten zijn: geduldig, zorgzaam en ik ben een doorzetter.

Christine Nedev

Ik ben een 27 jarige laborante uit België met roots in Bulgarije. Het wordt de tweede keer dat ik Bulgarije bezoek en ben blij dat het met de organisatie wees een lach is. Van karakter kan ik nieuwsgierig zijn en ben daarom heel benieuwd wat dit avontuur zal brengen.