Deelnemers Roemenië 2018

De volgende toffe vrijwilligers gaan in ieder geval met ons mee:

Anne

Deze 22-jarige gedragswetenschapper gaat voor het vierde jaar op rij mee. Afgelopen jaar ronde ze de master Development and Socialisation in Childhood and Adolescence af en komend jaar gaat ze onderzoek doen naar autisme. Anne gaf jaren zang- en theaterles aan jongeren en neemt deze ervaring mee naar Roemenië.

Anne

 

Eline

Deze 25-jarige leerkracht gaat dit jaar vol enthousiasme voor het eerst mee naar Roemenië. Al 4 jaar is ze werkzaam in het onderwijs, altijd groep 7 of 8. Met haar onderwijservaring en heerlijke dosis humor zal ze haar uiterste best doen om voor een goede versterking van het team te zorgen.

Eline

 

Henk

Deze ondernemende twintiger (29 om precies te zijn) is te herkennen aan zijn grote doorzettingsvermogen en indrukwekkende lengte (zie foto). Henk gaat deze zomer alweer voor de derde keer mee met dit project.

Henk

 

Joost

Deze 28-jarige hulpverlener is afgestudeerd orthopedagoog en de ruggengraat van het team. Zijn aangeboren professionaliteit en humor zorgen voor een geslaagde reis. Ow, en hij kan ontzettend goed taart en toetjes serveren (zie foto)!

Joost

 

Ruud

Deze sportieve twintiger doet graag iets terug voor de wereld om hem heen. Vastberaden en vol doorzettingsvermogen gaat hij het reisgenootschap versterken en brengt hij een gezonde dosis humor mee naar Roemenië.

Foto van Ruud
Ruud