Deelnemers Roemenië 2017

De volgende toffe vrijwilligers gaan met ons mee:

Anne Smit
Deze 22-jarige gedragswetenschapper in spe gaat voor het derde jaar mee. Na haar Bachelor Orthopedagogiek volgt Anne momenteel de master Development and Socialisation in Childhood and Adolescence. Verder geeft Anne al jaren muziekles aan jongeren en deze ervaring neemt ze mee naar Roemenië.

Henk Hooymans
Deze ondernemende twintiger (28 om precies te zijn) is te herkennen aan zijn grote doorzettingsvermogen. Henk gaat deze zomer voor de tweede keer mee met dit project.

Joost Free
Deze 27-jarige hulpverlener is afgestudeerd orthopedagoog en de ruggengraat van het team. Zijn aangeboren professionaliteit en humor zorgen voor een geslaagde reis.

Sara Papineau Salm
Sara is 25 jaar, klasgenoot van Anne en heeft een bachelor Bewegingswetenschappen en Psychologie achter de rug. Sara is bij uitstek de sportiefste van het team en heeft veel ervaring met kinderen, onder andere door haar leerzame stage in Suriname.

Suzanne Geurts
Suzanne is 25 jaar en afgestudeerd in Jeugdrecht, momenteel volgt ze de premaster Jeugstudies. Ze doet aan moderne dans en heeft vroeger turntrainingen gegeven aan jonge meisjes.

Mira Ennen
Mira is 26 jaar en hard op weg naar haar Bachelor Social Work. Ze werk momenteel met jonge vluchtelingen en kinderen. Met haar ‘redelijk oneindige’ fantasie en jaren ervaring in animatieteams maakt ze een succes van dit project.

Weten wie er vorig jaar ook al meeging?

Deelnemers Roemenië 2016

Sarah Boss
Sarah is de 25-jarige orthopedagoog die aan het roer staat van dit project. Ze heeft al meerdere jaren ervaring met dit project, waardoor ze een uitstekende leider is.

Anne Smit
Deze 21-jarige gedragswetenschapper in spe gaat voor het tweede jaar mee. Anne geeft al jaren muziekles aan jongeren en deze ervaring neemt ze mee naar Roemenië.

Mira Ennen
Ook Mira is 25 jaar en hard op weg naar haar diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Met haar ‘redelijk oneindige’ fantasie en jaren ervaring in animatieteams maakt ze een succes van dit project.

Joost Free
Deze 26-jarige hulpverlener is ook afgestudeerd orthopedagoog en de ruggengraat van het team. Zijn aangeboren professionaliteit en humor zorgen voor een geslaagde reis.

Egbert Roelofsen
De 19 lentes jonge Egbert is het groentje van het team en zorgt daarmee voor een frisse wind. In het dagelijks leven studeert hij communicatie en dat maakt hem de perfecte vliegende keep binnen de groep.

Henk Hooymans
Deze ondernemende twintiger (27 om precies te zijn) is te herkennen aan zijn grote doorzettingsvermogen. Henk gaat deze zomer voor het eerst mee met dit project.