Deelnemers Bulgarije 2019

Leeg, dus we zijn op zoek naar jou! Iemand aandragen die dat kan, wordt ook gewaardeerd 🙂.

Waar gaan we heen?

Samokov! Nee, echt waar, de plaats heet Samokov, 55km van Sofia (de hoofdstad van Bulgarije) vandaan. Het ligt in de bergen en er zijn heel veel activiteiten te doen. Een super locatie om ons project te houden.

Wat gaan we doen?

Een hele toffe vakantie organiseren voor kinderen die in de zomer niet naar hun familie kunnen. Bijvoorbeeld omdat zij geen familie hebben, niemand weet wie hun familie is, of omdat hun familie niet voor hen kan zorgen. Daarom gaan wij 2 weken leuke activiteiten met de kinderen ondernemen, zodat ze zich helemaal kunnen uitleven en genieten van hun vakantie. Dit doen we in/rondom het tehuis, maar we willen ook met de kinderen een paar dagen weg.

Wie zoeken wij?

Vrijwilligers die

  • minimaal 18 jaar zijn;
  • houden van activiteiten (actief, creatief) doen met kinderen;
  • onderdeel willen zijn van een groep enthousiaste vrijwilligers;
  • beschikbaar zijn van maandag 15 juli t/m zondag 28 juli;

Wat wordt er van mij verwacht?

Aanwezigheid bij de voorbereidingsbijeenkomsten. Tijdens deze meetings word je voorbereid op het project, land, cultuur, de kinderen en we bedenken samen activiteiten. Daarnaast help je mee met het vinden van donateurs (groot en klein), zodat we de activiteiten kunnen bekostigen.

Wat zijn de kosten?

Ongeveer 550 euro in totaal. Hierin zit de deelnemersbijdrage van 250 euro (eten, drinken, verblijf en reizen in Bulgarije) en retourvlucht van ongeveer 300 euro.

Hoe kan ik mij aanmelden en/of meer informatie verkrijgen?

Door een mail te sturen naar karin@weeseenlach.nl!
Voor deelname willen we ook graag een (korte) motivatie ontvangen, en dan word je uitgenodigd voor een gesprek. De deadline om je aan te melden is 9 juni 2019.