Deelnemers Roemeniƫ 2019

De volgende toffe vrijwilligers gaan dit jaar met ons mee:

Sarah

Sarah is 28 en werkt als gedragswetenschapper bij Lindenhout. Zes jaar geleden startte zij het project met Mia’s Children op. Nadat ze twee projecten moest overslaan, kijkt ze er natuurlijk het meeste naar uit om iedereen weer te zien EN naar wakker worden met allemaal drukke kinderstemmetjes die weer zin hebben in de nieuwe dag!

Joost

Joost is 28 jaar en orthopedagoog. Als papa van het team, mag zijn deelname zeker niet ontbreken! Zijn professionele kijk gecombineerd met zijn heerlijke humor, maakt het contact met de kinderen erg prettig. Joost kijkt het meeste uit naar het zwemmen met de kinderen en de bonte avond.

Egbert

Egbert is 22 jaar en studeert communicatiewetenschappen in Enschede. Hij gaat dit jaar voor de tweede maal mee naar Romos. Hij kijkt het meest uit naar de potjes schaak en tafeltennis met de kinderen.

Eline

Eline is 25 jaar en leerkracht in groep 7. Ook Eline gaat voor de tweede keer mee en heeft er onwijs veel zin in. Ze kijkt het meest uit naar het persoonlijke contact met de kinderen en het fijne jubileumjaar. Op naar twee geweldige weken met kanjers van kinderen.

Anne

Anne is 23 jaar en junioronderzoeker in de kinderpsychiatrie. Ze gaat voor de vijfde keer mee en is dus ondertussen onderdeel van het meubilair. Ze kijkt het meest uit naar het maken van enorme verjaardagstaarten voor de kinderen die tijdens het project jarig zijn.