Donaties Oud

Om onze projecten mogelijk te maken, zijn wij ieder jaar afhankelijk van donaties. Deze zijn zowel van financiële als materiële aard. De financiële donaties worden gebruikt voor de randvoorwaarden zoals vervoer voor de kinderen van en naar het vakantieadres, kosten van het vakantieverblijf voor de kinderen en materialen voor de activiteiten. Materiële donaties gebruiken wij om de activiteiten in te kunnen vullen die wij met de kinderen ondernemen.

Financiële donaties
Financiële donaties kunnen gestort worden op:
NL61 RABO 0103226648 ten name van ‘Stichting Wees een Lach’

Onze stichting heeft tevens een ANBI status, waardoor bedrijven hun gift fiscaal kunnen aftrekken bij de belasting. Indien u het wenst, kan uw bedrijfslogo of naam en een link naar uw homepage op onze website geplaatst worden.
Als u een bepaald project wilt steunen, vermeld hierbij dan het land van het project. Dit jaar is er een project in Bulgarije en een project in Roemenië.

ANBI

Word donateur

Wilt u structureel bijdragen aan onze projecten? Word dat donateur door ons maandelijks met een vast bedrag naar keuze te steunen. Dit kunt u zelf eenvoudig regelen door bij internetbankieren een periodieke boeking aan te maken t.n.v. Stichting Wees een Lach (NL61 RABO 0103226648). Als u een bepaald project wilt steunen, vermeld hierbij dan het land van het project. Dit jaar is er een project in Bulgarije en een project in Roemenië.

Donaties van spullen
Ook is het mogelijk om spullen te doneren. Helaas kunnen wij geen kleding, knuffels of schoenen meenemen, omdat onze koffers altijd helemaal vol zitten met spullen voor activiteiten.

Een greep uit spullen die wij kunnen gebruiken voor onze activiteiten (voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar) zijn:
–    Spelletjes
–    Kralen
–    Stiften
–    Kleurpotloden
–    Knutselspullen (zoals gekleurd papier, lijm, kinderscharen)
–    Verf
–    Kwasten
–    Stickers
–    Stempels
–    Spullen voor 3D kaarten maken
–    Stoepkrijt
–    Witte T-shirts
–    Textielstiften
–    Cupcakeversieringen (niet smeltend)
–    Skoobydoo touwtjes
–    Loombandjes
–    Voetballen
–    Pionnetjes
–    Waterballonnen
–    Waterpistooltjes
–    Zwembandjes
–    Strandballen
–    Allerlei andere sportmaterialen/buitenspeelmaterialen
–    Strijkkralen
–    Make-up
–    Nagellak
–    Schmink
–    Haaraccesoires
–    Maskertjes
–    Neptattoo’s
–    Glow in the dark armbandjes
–    Rietjes
–    Papieren parasolletjes
–    Vlaggetjes
–    Ballonnen

Uiteraard willen wij graag dat deze spullen in goede dan wel uitstekende staat zijn aangezien de kinderen ermee zullen gaan spelen en knutselen.

Mocht u zulke spullen hebben en aan onze stichting willen doneren dan mag u deze opsturen naar:
Stichting Wees een Lach
Augustalaan 156
4615 HP Bergen op Zoom

Tevens is het mogelijk om de spullen af te geven of op te halen op afspraak in en rondom Utrecht, Nijmegen, Veenendaal, Eindhoven en Bergen op Zoom. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via info@weeseenlach.nl

Mocht u verder nog vragen o.i.d. hebben dan mag u altijd contact met ons opnemen!

Hartelijk dank voor uw donatie!