Donaties

Financiële donaties maken onze projecten en de blije gezichten van de kinderen mogelijk. De kinderen moeten namelijk van en naar het vakantieadres vervoerd kunnen worden, het verblijf dient betaald te worden & de knutselmaterialen en activiteiten moeten ook bekostigd worden.

Op een laagdrempelige manier het verschil maken?

Maak dan een donatie over op de volgende rekening, dan bezorgen wij de kinderen een onvergetelijke tijd:
NL61 RABO 0103226648 ten name van ‘Stichting Wees een Lach’

Als u een bepaald project wilt steunen, vermeld dan bij de storting het land van het project. Dit jaar is er een project in Bulgarije en een project in Roemenië.

Onze stichting heeft tevens een ANBI-status, hierdoor kunnen bedrijven hun gift fiscaal aftrekken bij de belasting.

ANBI

Structureel kinderen laten lachen?

Als u structureel wilt bijdragen aan onze projecten, dan kan dit door een periodieke boeking aan te maken via internetbankieren. Deze boeking dient t.n.v. Stichting Wees een Lach te zijn en te verwijzen naar het volgende rekeningnummer: NL61 RABO 0103226648.

Als u graag een specifiek project wilt steunen, dan kan u het land van het project bij deze boeking vermelden. Dit jaar is er een project in Bulgarije en een project in Roemenië.

Donaties van spullen

Het is ook mogelijk om spullen te doneren. We kunnen echter geen kleine aantallen aannemen, aangezien we ieder kind er blij mee willen maken. Knuffels zijn helaas niet mogelijk, omdat onze koffers altijd helemaal vol zitten met spullen voor de activiteiten. Dit zelfde geldt voor o.a. kleding of schoenen.

Voorbeelden van donaties van spullen die wij aannemen zijn:

  • Je hebt een eigen bedrijf en je hebt voor een klant 100 pennen gedrukt. Helaas kan je ze door een misdruk niet gebruiken. Weggooien vind je zonde, dus je doneert de pennen aan Wees een Lach.
  • Je kinderdagverblijf wil graag een steentje bijdragen, maar kan geen geld geven. Daarom doneer je ons een doos met vouwblaadjes en een doos met potloden.
  • Nu de recente hype over is, heb je dozen vol met loombandjes in je magazijn staan. Je wilt deze graag kwijt, maar weggooien vind je zonde. Daarom doneer je een van die dozen aan onze stichting.

Mocht u een geschikte donatie hebben, neem dan contact met ons op via info@weeseenlach.nl