Team Roemenië 2017

Team Roemenië 2017 is compleet! Ze kunnen niet wachten…
Lees snel verder voor een voorstelrondje van het team!

Anne Smit
Deze 22-jarige gedragswetenschapper in spe gaat voor het derde jaar mee. Na haar Bachelor Orthopedagogiek volgt Anne momenteel de master Development and Socialisation in Childhood and Adolescence. Verder geeft Anne al jaren muziekles aan jongeren en deze ervaring neemt ze mee naar Roemenië.

Henk Hooymans
Deze ondernemende twintiger (28 om precies te zijn) is te herkennen aan zijn grote doorzettingsvermogen. Henk gaat deze zomer voor de tweede keer mee met dit project.

Joost Free
Deze 27-jarige hulpverlener is afgestudeerd orthopedagoog en de ruggengraat van het team. Zijn aangeboren professionaliteit en humor zorgen voor een geslaagde reis.

Sara Papineau Salm
Sara is 25 jaar, klasgenoot van Anne en heeft een bachelor Bewegingswetenschappen en Psychologie achter de rug. Sara is bij uitstek de sportiefste van het team en heeft veel ervaring met kinderen, onder andere door haar leerzame stage in Suriname.

Suzanne Geurts
Suzanne is 25 jaar en afgestudeerd in Jeugdrecht, momenteel volgt ze de premaster Jeugstudies. Ze doet aan moderne dans en heeft vroeger turntrainingen gegeven aan jonge meisjes.

Mira Ennen
Mira is 26 jaar en hard op weg naar haar Bachelor Social Work. Ze werk momenteel met jonge vluchtelingen en kinderen. Met haar ‘redelijk oneindige’ fantasie en jaren ervaring in animatieteams maakt ze een succes van dit project.