Vrijwilliger worden?

Werving 1

Voor Stichting Wees een Lach, een vrijwilligersorganisatie die vakantieprojecten in Oost- Europa organiseert, zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers. Tot en met 2013 gingen we altijd naar een weeshuis in Bulgarije. Door het grote succes en de inzet van enthousiaste vrijwilligers organiseert de stichting sinds 2014 iedere zomer 2 projecten in tehuizen en/of een SOS kinderdorp. In 2019 zullen wij weer naar Bulgarije en Roemeniƫ gaan. In verband met het jubileumjaar is het team van Roemeniƫ al compleet. Voor Bulgarije zoeken wij enthousiaste vrijwilligers die twee weken lang de kinderen willen vermaken met allerlei leuke activiteiten. De locatie en datum voor Bulgarije 2019 is bekend en kun je hier meer over lezen.

Om je voor te bereiden op het project, het land, cultuur, kinderen, et cetera en je te helpen bij het bedenken van activiteiten, zullen er een aantal bijeenkomsten plaatsvinden. Aanwezigheid is hierbij verplicht. De datum en locatie worden in overleg vastgesteld. Daarnaast help je mee met het vinden van donateurs (groot en klein). De kosten voor jou als deelnemer zijn ongeveer 550 euro in totaal. Hierin zitten jouw deelnemersbijdrage van 250 euro (eten, drinken, verblijf en reizen in Bulgarije) en retourvlucht van ongeveer 300 euro.

Dus: ben jij enthousiast, creatief of sportief, gezellig, een doorzetter en wil jij met ons naar Bulgarije? Stuur dan een mailtje naar karin@weeseenlach.nl met jouw motivatie, dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Voor vragen mag je altijd contact opnemen!

Bekijk ook onze Facebookpagina www.facebook.com/StichtingWeesEenLach